Dave Holleman Advies

Maatwerk in persoonlijk financieel advies

Tarieven

Als u er voor kiest uw financiële zaken door mij te laten verzorgen,

dan moet daar uiteraard een vergoeding tegenover staan.

Uurtarief

De vergoeding van mijn dienstverlening vindt plaats op basis van uurtarief.

Mijn tarief is € 135,00 /uur ex. btw, dus € 163,35 /uur incl. btw.

Transparant 

Kiest u voor een vergoeding op basis van uurtarief dan heeft u vooraf minder zekerheid over de hoogte van de uiteindelijke factuur. Die kan voor u zowel voordeliger, als ook minder voordelig uitpakken dan het vaste tarief. U krijgt in dit geval duidelijke inzage in de door mij verleende diensten.

Vast tarief

Soms is het mogelijk om vooraf een vaste prijs voor mijn dienstverlening af te spreken. Het tarief is dan op basis van uurtarief en verwachte hoeveelheid werkzaamheden. Wanneer vooraf niet in te schatten valt hoeveel werkzaam-heden er voor de dienstverlening nodig zijn, kan er geen vast tarief worden overeengekomen.

Duidelijkheid

Kiest u voor betaling op basis van een vast tarief, dan heeft u vooraf duidelijkheid over wat u kwijt bent. Alle voorkomende werkzaamheden die behoren tot het afsluiten van het gekozen product zijn in het tarief verwerkt. Dus de bezoeken bij u thuis, het uitwerken en vergelijken van de verschillende mogelijkheden en aanbieders is dan allemaal inbegrepen.

Dienstverleningsdocument

Op de pagina 'downloads' treft u de verschillende dienstverleningsdocumenten aan waarin u kunt lezen wat u van mijn dienstverlening mag verwachten.Ook treft u daar de algemene voorwaarden van Dave Holleman Advies aan.